Asdis Hud- Og Skønhedsklinik

Behandlinger der fremhæver skønheden …

Ásdis hud- og skønhedsklinik er specialiseret i behandlinger, der fremhæver og øger din skønhed.

Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger fra revolutionerende rynke behandlinger til generel skønhedspleje.

Ásdis hud- og skønhedsklinik er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillers efter konsultation. Klinikken har en speciallæge Peter Vangsted tilknyttet.

Ásdis hud- og skønhedsklinik er af Q-MED/Galderma (der producerer Restylane), en anbefalet Restylane klinik. Restylane® er den ”filler” Ásdis hud- og skønhedsklinik anvender til hudforyngelse og udglatning af rynker og furer i huden.
2018 starter klinikken brug af Juviderm filler. Som har samme egnskaber som Restylane men arbejder sig smukt i huden og holder længer.

Ásdis hud- og skønhedsklinik ligger smukke lokaler på Stengade 53, 2sal i Helsingør. Forinden lå klinikken i Hornbæk, hvor den åbnede i 1999.

Bestil tid

 • Ansigtsbehandlinger

  • Ansigtsbehandling stor uden farve af V/B

   640 kr
   En ekstra forkælelse og udvidet ansigtsbehandling
   Behandlingen indeholder dobbeltrens, facemapping, retning af bryn, peeling, damp, dybderens, ansigtsmassage/håndmassage samt maske efter behov.
   Behandlingen afsluttes med fugtgivende og beskyttende pleje samt en let dag make-up.

   En skøn behandling, der giver nyt liv samt en i øjnefaldene forbedret og smuk, ren glød bl.a. på grund af den frugtsyre/salicylsyre.
  • Lux ansigtsbehandling m farvning v/b og evt. Rygmassage

   700 kr
   En ekstra forkælelse og udvidet ansigtsbehandling med farvning af bryn og vipper.
   Behandlingen indeholder dobbeltrens, facemapping, retning af bryn, peeling, damp, dybderens, ansigtsmassage/håndmassage samt maske efter behov.
   Behandlingen afsluttes med fugtgivende og beskyttende pleje samt en let dag make-up.

   En skøn behandling,som er opbygget til din hud, der giver nyt liv samt en i øjnefaldene forbedret og smuk, ren glød bl.a. på grund af den frugtsyre/salicylsyre, der indgår i behandlingen.
  • Kemisk peeling

   1 600 kr
   Meget effektiv peeling der hjælper din hud i at blive sund og rask.Den hjælper b.l.a. på rynker,ubalance,akne,åben porer. Beste resultat opnås ved 3 behandlinger med 2 uges interval.
   Peelingen findes i 4 forskellige styrker. Personalet på klinikken finder ud sammen med dig hvad du har behov for.
   Det må regnes med afskalling i en uge efter behandlingen.
   Pris fra 650.- til 1550.-
  • Ansigtsbehandling lille

   570 kr
   En lille ansigtsbehandling indeholder dobbeltrens, facemapping, retning af bryn, peeling, damp,maske efter behov. Den lille ansigtsbehandling afsluttes med en fugtgivende og beskyttende pleje.
  • Dermaroll behandling

   1 600 kr
   Dermaroll behandling er en ny behandlingsmetode, der består af en rulle med mange bittesmå kanyler, der stille rulles over huden. Behandlingen hjælper huden til bedre at kunne optage næringsstoffer. Behandlingen giver et enestående og smukt resultat og kan især anbefales til kunder med akne hud, pigmenteret hud og en ældre hud.

Om os

Asdis Jonsdottir

Asdis Jonsdottir
 Brugerbetingelser  
Online booking system fra TimeCenter