Hvordan kan jeg lukke min konto?

Din konto vil automatisk blive lukket efter udløbet. Du vil ikke modtage nogen regning. Hvis du ønsker at lukke den tidligere, bedes du kontakte kontakt os. Du er til enhver tid velkommen tilbage, bare registrer en ny konto.


    Tilbage til Spørgsmål og svar


 Brugerbetingelser  
© 2018 TimeCenter